Skip to content
Címlap Vásárlói tájékoztató

Üzletszabályzat és vásárlási feltételek

Az EU szabvány játszóterek weboldal tulajdonosa:
Flóra Díszfaiskola és Parképítõ vállalkozás Dunaföldvár
Németh Gábor egyéni vállalkozó, EV.Ig.sz.: 544148

székhelye: 7020 Dunaföldvár Tavasz u.8.
telephelye: Dunaföldvár, 6-os fõút, Penny Market parkoló
adószáma: 62555588-2-37 

Üzlet adatai:
Kertészeti áruda Dunaföldvár, 6-os fõút, Penny Market parkoló
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Tel.: 06-20 911-6402


Ügyfélszolgálat:
Személyesen: Dunaföldváron, a kertészeti árudánkban
Telefonon:
(06-20) 911-6402.
E-MAIL: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei az interneten keresztül történõ megrendelés esetén:

A Flóra Díszfaiskola áruházainak felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetõséget biztosít a vásárlók számára. Megtekintheti az adott áruházhoz kapcsolódó alapvetõ tudnivalókat, a céginformációtól kezdve a hírlevélre történõ fel és leiratkozásig. A "Kezdõlap" linkre klikkelve minden esetben az áruház kezdõ oldalára léphet vissza. A bal oldali oszlopban az áruházi keresõ és a kategóriák linkjei, míg a középsõ oszlopban a konkrét termékek és a hozzájuk kapcsolódó információk találhatóak.

Ha Ön elsõ alkalommal szeretne vásárolni az áruházunkban, elõször regisztrálnia kell magát. A regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét, egy azonosítót, és a jelszavát.
Ha már regisztrált vásárlónk, akkor vásárlás elõtt, a  Bejelentkezés menüpontba, beírva felhasználónevét, és a jelszavát, be tud jelentkezni.
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg, az alatta található [elfelejtett a jelszó?] gombot, töltse ki a mezõket, ezután a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes.
A regisztráció az adatlap kitöltése és elküldése útján történik, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzleti szabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezõnek ismerje el. A program a sikeres regisztrációt e-mailben visszaigazolja. A Flóra Díszfaiskola  jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs ûrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekbõl arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerû használata.
A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor postai levélben, vagy a vevõszolgálatnak küldött email útján megszüntetheti.
A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában a vevõszolgálat részére a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó a vevõszolgálatnak küldött email-ben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni.
A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el.

Az áruházban, a kínálat nézegetése, a kosár megtöltése nem kötött regisztrációhoz, csak a megrendelés feladása.

A kiválasztott termékeket a mellettük található "kosárba rakom" feliratú linkre klikkelve teheti az áruház kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerûen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Módosít" gomb megnyomásakor ismételt árkalkuláció történik, míg a "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerûen eltávolítható. A vásárlást a "Tovább vásárolok" gomb megnyomásával, vagy a bal oldalon található kategóriák egyikének kiválasztásával folytathatja.

A Web-áruházban kizárólag új termékeket értékesítésével foglalkozunk

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy az áruátvétel módjának kiválasztását követõen a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendõ összeget. Ezt követõen a lap alján található feltételek elfogadása megjelölésével, a Rendelés jóváhagyása gombra klikkelve adhatja le megrendelését. Fizetési mód: az áru átvételekor, készpénzben.

A rendszer a megrendelések leadását követõen azonnal értesítést küld a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetõsége a vásárló felelõssége.

A szerzõdés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Az adott áru megrendelésének idõpontja az az idõpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedõhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követõ 24/48 órán belül megtörténik.
A kínált termékekrõl megjelenõ képek nem minden esetben egyeznek meg az eredetivel, egyes termékeknél csak illusztráció jelenik meg.
A termékleírásban megjelölt vételár,1 db termékre vonatkozik, Forintban (HUF) értendõ és tartalmazza az ÁFÁ-t is.
Az ismertetõ leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelõs. A modellek és technikai paramétereik elõzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. A képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól. Mûszaki változás joga fenntartva. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelõsséget nem vállalunk.

A vásárlástól való elállás joga:

A vevõnek jogában áll, a megrendelést követõen, de még a kiszállítás elõtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevõnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban, vagy személyesen is.
A vevõ az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.
A vevõ viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevõ elállása esetén a Flóra Díszfaiskola az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésõbb harminc napon belül visszatéríti.
A Flóra Díszfaiskola kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Szállítás:

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.
A vevõi igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.
Módosításra legkésõbb a szállítást megelõzõen 24 órával van lehetõség.
A vevõ biztosítja a kiszállított termék átvételét az elõzetesen egyezetett idõpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevõnek az átvételkor meg kell gyõzõdnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetõleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minõségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevõnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevõszolgálat felé.
Amennyiben a vevõ az elõzetesen egyeztetett idõpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is õt terheli.
A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a Web-áruházban történõ vásárlás esetén érvényesek.

Számlázás, fizetési módok:

A számlát minden esetben a Flóra Díszfaiskola  állítja ki.

A megrendeléskor a vevõ az alábbi fizetési módok közül választhat:
- postai utánvét
- a kiszállítást megelõzõen, banki átutalással
- a kiszállítást megelõzõen, személyesen, készpénzben

Kapcsolatok:

Az oldalakon számos más szolgáltatóval való kapcsolatra van lehetõség a linkeken keresztül. Ezekre történõ ugráskor átkerülnek más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a személyes adatok kezelésére nincs befolyása a Flóra Díszfaiskolának. A Flóra Díszfaiskolát továbbá semmiféle felelõsség nem terheli a kapcsolódó weboldalakon közzétett információk és adatok tekintetében.

Felelõsségkorlátozás:

A Web-áruházon keresztül történõ vásárlás feltételezi a vevõ részérõl az Internet lehetõségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevõ tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetõleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelmérõl.
A Flóra Díszfaiskola nem felel a vis maiorból eredõ, vagy egyéb, az irányításán kívül esõ események okán bekövetkezõ károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a weboldal használatából, vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történõ megváltoztatásából,
az információtovábbítási késedelembõl adódó, vírusok okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegû hibából eredõ, vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.
A Flóra Díszfaiskola jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük idõpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Árváltozás esetén a változást megelõzõen feladott megrendelés esetében a régi - változást megelõzõ - ár érvényes és került felszámításra.

Szerzõi jogok:

A Flóra Díszfaiskola  weboldala szerzõi jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérõ célra és mértékben kizárólag a Flóra Díszfaiskola elõzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.
A floranet.hu domain név kizárólagos tulajdonosa a Flóra Díszfaiskola  és a domain név szerzõi jogi védelmet élvez.

Érvényesség:

A jelen üzletszabályzatban foglaltak - így a szállításra és megrendelésre vonatkozó feltételek is - továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a web-áruházban történõ vásárlás (interneten keresztül történõ megrendelés) esetén érvényesek.

Linkek:

- Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség
- MKEH


Adatvédelem:

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Flóra Díszfaiskola a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza, tárolja.
A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történõ hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésrõl.